Over mij

Over mij


Hanny Herremans, loopbaancoach 


loopbaancoach

Mijn naam is Hanny Herremans. Ik ben mijn carrière als 18-jarige begonnen in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Als je érgens leert kijken naar kwaliteiten van mensen, naar wat ze wél kunnen in plaats van wat ze niet kunnen, is het wel in de zorgsector. Die periode heeft op mij een diepe indruk gemaakt en heeft mij voor een belangrijk deel gevormd.Als adviseur op het vakgebied personeel en organisatie heb ik daarna in verschillende organisaties gewerkt. Op één of andere manier kwam ik altijd in aanraking met vragen over inzetbaarheid van mensen. Toen ik in 2007 een belangrijk project afrondde, dacht ik: “op P&O-gebied kan het voor mij niet leuker meer worden”.


Heft in handen nemen, dáár gaat het om

Dat was voor mij het moment om zelf diep na te denken over mijn toekomst. Ik voelde hoeveel energie het mij gaf om zelf het heft in handen te nemen en loopbaankeuzes te maken. Ik besloot mijn hart te volgen en me te gaan specialiseren in het begeleiden van mensen op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaanontwikkeling. Ik gun iedereen datzelfde machtige gevoel van invloed hebben op je eigen loopbaan. Sindsdien werk ik als loopbaancoach en trainer, eerst bij een grote gemeente en bij een regionaal loopbaancentrum, sinds 2009 als zelfstandig loopbaancoach.


Nieuwe kansen, dát is wat ik je bied als loopbaancoach

Door mijn positieve instelling ben ik in staat om je te motiveren en nieuwe kansen te laten zien om zélf je loopbaan vorm te geven. Ik pas mijn stijl van werken aan, aan de behoefte van mijn cliënten: dus ben ik op het ene moment loopbaancoach, dan weer adviseur, onderzoeker of expert. Zonder de confrontatie uit de weg te gaan of het concrete resultaat uit het oog te verliezen, breng ik graag luchtigheid en humor in onze gesprekken. Humor geeft lucht en lucht is ruimte voor nieuwe dingen, voor nieuw denken en nieuw gedrag.   Kennismaken met loopbaancoaching


Heb je interesse in loopbaancoaching? Maar wil je eerst weten hoe dat werkt? Wat de mogelijkheden zijn, wat er van jou verwacht wordt? Wil je een idee krijgen over de tijdsduur en de kosten van zo'n traject? Neem dan contact met mij op voor een afspraak. Dan brengen we samen in kaart wat je vragen zijn en welke antwoorden ik daarop heb. Dat eerste gesprek is kosteloos. Centraal in dat gesprek staan je talenten en je beroepsinteresses.

loopbaancoaching

Over de naam Eb' & Vloed en over mijn logo


Eb' & Vloed heeft een naam en een logo met een hoge komma (apostrof) achter Eb. Eb' dus. Natuurlijk hoort daar een verhaal bij. Een verhaal dat veel, zo niet alles, zegt over mij, en mijn taakopvatting als loopbaan-coach. Het verhaal over mijn bedrijfsnaam en logo vind je hier>.