Solliciteren

Hulp bij solliciteren


Solliciteren is nog niet zo simpel, ook als je weet wat je wilt en wat je in huis hebt. Vaak weet je welke beroepen en welke banen daarbij passen. Kwestie van vacatures zoeken en solliciteren. Toch?


Was het maar zo simpel! Succesvol solliciteren betekent dat jij een werkgever moet verleiden om met jou in zee te gaan. Jij bent immers de meest geschikte oplossing voor het probleem van een werkgever. Daar moet je dan wel van overtuigd zijn. Die a.s. werkgever ook! En vacatures… ze zijn er wel, maar halen vaak internet of de krant niet.


Eerste Hulp Bij Solliciteren: een aantoonbaar succesvolle training, waarin je leert:


  • hoe in een organisatie het proces van vacature-invulling verloopt
  • een netwerk op te bouwen, te onderhouden en effectief in te zetten voor jouw doel: het vinden van die nieuwe baan
  • een wervend en onderscheidend CV, een Curriculum Vitae of levensloop, op te stellen
  • je motivatie kort en krachtig in een aantrekkelijke sollicitatiebrief te verwoorden
  • social media te gebruiken om jouw loopbaandoel te realiseren
  • een netwerkgesprek en sollicitatiegesprek te voeren met potentiële werkgevers.


Kortom: je leert je eigen talent en je meerwaarde vol zelfvertrouwen te promoten. 


Spreekt deze invalshoek je aan? Wil je je sollicitatievaardigheden een 'boost' geven? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek:

 Over Hanny en hulp bij solliciteren

loopbaancoach

Als coach stel ik vooral vragen. Al zoekend naar het antwoord komen mijn cliënten steeds meer over zichzelf te weten. Het past echter ook bij mij om af en toe van rol te wisselen. Naast coach ben ik adviseur en heb ik op HRM-gebied veel expertise opgebouwd. Die draag ik graag aan anderen over. Dan zit ik in de rol van adviseur en expert: praktisch, concreet, resultaatgericht. Dát is mijn rol als ik mensen help bij het solliciteren. Het is genieten als mensen na een halve dag hard werken de deur uitgaan met een CV waarop ze apetrots zijn!


Kennismaken met loopbaancoaching


Heb je interesse in loopbaancoaching? Maar wil je eerst weten hoe dat werkt? Wat de mogelijkheden zijn, wat er van jou verwacht wordt? Wil je een idee krijgen over de tijdsduur en de kosten van zo'n traject? Neem dan contact met mij op voor een afspraak. Dan brengen we samen in kaart wat je vragen zijn en welke antwoorden ik daarop heb. Dat eerste gesprek is kosteloos. Centraal in dat gesprek staan je talenten en je beroepsinteresses.